دانشگاه هنر اصفهان
دانشگاه هنر اصفهان ميزبان مديران ستاد رفاهي و مشاوران رؤساي دانشگاه هاي منطقه 6 وزارت علوم تحقيقات و فناوري

جلسه ستاد رفاهي منطقه 6 كشور با حضور آقاي دكتر ميرباقري (مشاوره محترم معاون اداري و مالي و مديريت منابع و دبير ستاد رفاهي وزارت علوم) و آقاي دكترجمال رضائي (مشاور محترم دبير ستاد رفاهي وزارت علوم) و مشاوران رئيس دانشگاه هاي ( ميبد، يزد، اصفهان ، صنعتي اصفهان، شهركرد، گلپايگان و هنر اصفهان ) در دانشگاه هنر اصفهان برگزار گرديد.
در ابتداي جلسه رياست دانشگاه هنر اصفهان جناب آقاي دكتر كياني، ضمن خوش آمدگويي به ميهمانان به بررسي مشكلات رفاهي دانشگاه ها پرداخته و راهكارهاي مناسبي براي حل مسائل رفاهي ارائه نمودند.آقاي دكتر ميرباقري و دكتر رضائي ضمن تأكيد بر نقش و جايگاه شوراي رفاهي، به بررسي چشم انداز آتي و سياست هاي وزارت عتف براي ارتقاء رفاه كاركنان دانشگاه ها پرداختند.
در جلسه تخصصي ( بعدازظهر ) دبيران رفاهي دانشگاه هاي منطقه 6 گزارش عملكرد يكساله ارائه نمودند و بر اين اساس نقد و تحليل عملكرد شوراهاي رفاهي دانشگاه ها انجام گرفت.
در پايان نشست به انتخاب دبير ستاد رفاهي منطقه 6 و مدير كارگروه هاي تخصصي دانشگاه ها پرداخته شد. كه آقاي دكتر اسماعيل شمس عضو هيأت علمي دانشگاه اصفهان (به عنوان دبير ستاد رفاهي منطقه 6 )، آقاي دكتر احمد شاهيوندي عضو هيأت علمي دانشگاه هنر اصفهان (به عنوان مدير كارگروه بيمه، درمان و گردشگري) و آقاي دكتر سيد حسين عظيمي دخت عضو هيأت علمي دانشگاه ميبد (به عنوان مدير كارگروه مسكن و تسهيلات اعتباري) منصوب شدند.

تاریخ:
1395/11/12
تعداد بازدید:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.