دانشگاه هنر اصفهان
شركت دانشگاه هنر اصفهان در نمايشگاه سالانه كازان

دانشگاه هنر اصفهان در نمايشگاه توليدات فرهنگي و محصولات هنري كازان كه از 11 تا 15 آبان سال جاري (2 تا 6 نوامبر 2017 ) در محل نمايشگاه هاي بين المللي شهر كازان برگزار گرديد شركت نمود.
در برنامه گشايش اين نمايشگاه، آقاي دكتر مصطفي كياني رياست دانشگاه هنر اصفهان و آقاي دكتر اقبالي سرپرست سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران در كازان روسيه به عنوان ميهمانان ويژه حضور داشتند و توسط رياست نمايشگاه مورد استقبال رسمي قرار گرفتند. در اين مراسم، رياست نمايشگاه به هيأت ايراني و در طي بازديد از غرفه هاي مختلف نمايشگاه، توضيحات كاملي را در مورد انواع هنرهاي محلي، تاتاري و ملي اين سرزمين بيان و نشان داده شد. غرفه دانشگاه هنر اصفهان نيز كه شامل دستاورد هاي دانشجويان و اساتيد بود مورد استقبال خاص مخاطبين و بازديدكنندگان قرار گرفت. با توجه به شناخت بهتر دو كشور از زمينه ها و حوزه هاي هنري و فرهنگي كه در اين نمايشگاه صورت گرفت، مقرر شد كه در سال آينده، هم ايران و اصفهان و هم كازان و تاتارستان روسيه نمايشگاه وسيع تر و معرفي والاتر و بهتري از هنرهاي يكديگر، به ويژه صنايع دستي و هنرهاي تجسمي، داشته باشند.

تاریخ:
1396/08/17
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.