دانشگاه هنر اصفهان
كسب رتبه ممتاز كشوري كانون دانشجويي هميار سلامت توسط دانشگاه هنر اصفهان
دومين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور با رويكرد اجتماعي شدن امر پيشگيري كه در تاريخ 8 لغايت 10 بهمن ماه سال جاري به ميزباني دانشگاه شيراز ، با حضور خانم دكتر ابتكار معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده ، آقاي دكتر رياضي معاون امور دانشجويان داخل سازمان امور دانشجويان وزارت علوم و تحقيقات و فناوري و رئيس همايش ، خانم دكتر صادقي مدير كل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دبيرعلمي همايش ، دكتر افشار معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركت هاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر و جمعي از مسئولين و اساتيد برگزار گرديد. در اين همايش نمايندگان كانون هاي هميار سلامت فعاليتهايي كه در زمينه ارتقا سلامت روان و جسم زير نظر مركز مشاوره و بهداشت انجام شده بود را در غالب پوستر در معرض رقابت قرار دادند و در بين كانونهاي هميار سلامت دانشگاه هاي سراسر كشور، دانشگاه هنر اصفهان به عنوان يكي از سه دانشگاه ممتاز كشوري معرفي گرديد و مورد تقدير قرار گرفت .
اين افتخار را به همه مسئولين و دانشجويان گرامي تبريك عرض مي نماييم.

تاریخ:
1396/11/17
تعداد بازدید:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.