دانشکده هنر و کارآفرینی
1396/10/11 https://entrepreneurship.aui.ac.ir/img/NoImage.jpg
ويژه دانشجويان دكتري ورودي 95

«اطلاعيه برگزاري آزمون جامع نيمسال دوم 96-97»

بدين‌وسيله به‌آگاهي مي‌رساند كه آزمون جامع دكتري پژوهش هنر براي دانشجويان ورودي 95 در تاريخ دوشنبه 7/12/96 راس ساعت 8.30 صبح در دانشكده پژوهش‌هاي عالي هنر و كارآفريني برگزار خواهد شد.

داوطلبين شركت در اين آزمون از 21 تا 25 بهمن ماه فرصت دارند تا براي ثبت‌نام و تحويل مدارك به كارشناس دفتر گروه مراجعه نمايند. مهلت تعيين‌شده قابل تمديد نيست.

شرايط ثبت‌نام براي شركت در آزمون جامع :

-        تكميل كاربرگ آمادگي آزمون جامع دكتري (ج-دو) مندرج در سايت، انجام مراتب تاييد و تحويل آن براي ثبت‌نام.

-        كسب حداقل 80 درصد نمرات دوره آموزشي.

-        ارايه مدرك معتبر زبان با كسب حد نصاب مورد پذيرش، ذكرشده در شيوه‌نامه آموزشي ـ پژوهشي دوره دكتري به شرح زير:

گروه پژوهش هنر تاكيد دارد همه دانشجويان ورودي 95 در اين آزمون شركت كنند، و در صورت عدم شركت، عواقب از دست رفتن سنوات آموزشي متوجه خود دانشجو خواهد بود.

تعداد بازدید: 269